طرز تهیه عدس پلو با گوشت چرخ کرده و کشمش خوشمزه و مجلسی
نوشته شده توسط : mona

طرز تهیه عدس پلو با گوشت چرخ‌کرده | مزه

 

مواد لازم برای عدس پلو با گوشت چرخ کرده و کشمش برای ۴ نفر

  • برنج۳ پیمانه
  • عدس۱٫۵ پیمانه
  • کشمش پلویی۱ پیمانه
  • پیاز۲ عدد متوسط
  • گوشت چرخ کرده۲۵۰ گرم
  • زعفران دم کردهبه مقدار لازم
  • ادویه دارچین ، فلفل سیاه ، زردچوبه، ادویه پلویی، نمک ، کرهبه مقدار لازم
 
 
مرحله اول (آماده سازی)
ابتدا برنج را با مقداری نمک و آب خیس کرده و عدس را نیز در ظرفی برای ۱ ساعت خیس می کنیم و آبشو عوض میکنیم و در ظرفی جداگانه نیم پز میکنیم.
 
مرحله دوم (پخت برنج)
برنج را روی گاز می گذاریم و آبکش می کنیم و از ته دیگ نان یا سیب زمینی استفاده میکنیم. لای به لای برنج عدس هایی که نیم پز شده و آبکش کردیم را همراه با دارچین و ادویه پلویی می ریزیم.
 
مرحله سوم (آماده سازی مواد گوشتی)
در ماهیتابه مقداری روغن ریخته پیاز را خلالی خرد کرده و سرخ میکنیم و گوشت چرخ کرده را به همراه دارچین و فلفل سیاه و زردچوبه و نمک و زعفران خوب تفت میدیم تا گوشت تغییر رنگ بدهد و کنار میگذاریم
 
مرحله چهارم (آماده سازی کشمش)
در ظرف دیگر کره را داخل تابه ریخته وقتی گرم شد کشمش و دارچین و رعفران را اضافه کرده و تفت می دهیم.
 
مرحله آخر
وقتی برنج دم کشید بهش روغن یا روغن کرمانشاهی اضافه کرده و در ظرف سرو بریزید و رویش را با مواد گوشتی و کشمش تزئین کنید.




:: بازدید از این مطلب : 52
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 18 ارديبهشت 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








cache01last1638986352